Re-integratie naar eigen bedrijf 

Heb jij een burnout en wil je niet terug in een baan maar je eigen bedrijf starten? Ik bied het op maat gemaakte coachprogramma Van Burnout naar Bedrijf aan als Werkfit traject.


Het UWV vergoedt dit traject als jij een WIA- of ziektewetuitkering hebt.


Ben je nog in dienst bij een werkgever en uitgevallen? Wil je niet terug in je baan maar de mogelijkheid onderzoeken van het starten van je eigen bedrijf? Ook dan kan ik je helpen in een tweede spoor traject. 


Neem contact op zodat we jouw mogelijkheden snel kunnen bespreken. Dan maak jij van je re-integratie een reis naar je droombedrijf!

Re-integratie traject ervaringen 

Ik heb ontzettend veel gehad aan het traject bij Sandra! Ze hielp me om op een andere manier naar mijn bedrijf te gaan kijken en zo meer mogelijkheden te zien. Ze gaf me veel praktische tips die ik direct in kon zetten en die ook goed bij mij passen als persoon. Daarnaast was het ook nog eens onwijs gezellig! Ik kom zeker weer eens bij haar terug voor een volgend traject!

Annieke Stevens, Healing fotoshoots & Reiki Healings

Na een aanvankelijke mismatch met mijn eerste coach tijdens mijn werkfittraject kwam ik daarna gelukkig bij Sandra terecht.

Bij Sandra voelde ik me echt gehoord en gezien!
In korte tijd hebben we mijn missie en doelgroep duidelijk gemaakt.
Ook hebben we alle stappen helder in kaart gebracht die nodig zijn om mijn boek uit te geven en mijn businessmodel uit te rollen.
Sandra is echt een hele liefdevolle, warme, betrokken, vakvrouw die je stap voor stap helpt jou missie te verduidelijken en helpt naar een businessplan.

PatChen Bartels, coach en healer

Al jaren had ik de wens om eigen ondernemer te worden. Nu heb ik sinds een half jaar begeleiding van ondernemerscoach Sandra Niesten om mijn eigen bedrijf op te richten.

Ik geniet van Sandra’s kwaliteiten. Ze heeft duidelijk van haar levenservaringen haar kracht gemaakt. Ze ziet overal mogelijkheden en ze zal geen blad voor de mond nemen als dat nodig is. Ze is oprecht betrokken bij mij als mens en als ondernemer.

Aan het begin van mijn begeleidingstraject had ik een grof idee van mijn ideale klant en mijn aanbod. Met hulp van Sandra’s uitgebreide kennis en ervaring hebben we dat razendsnel kunnen aanscherpen en uitbreiden. Daarmee kon ik steeds concretere stappen zetten om mijn bedrijf vorm te geven, van mezelf online zichtbaar maken tot email-funnels inrichten. Nu gaat mijn eerste product al bijna in de verkoop.

KamalPrem Kaur, Bewust bij mijn Kind