"Kies voor jezelf en start je bedrijf"

Vijf geheimen voor het succesvol starten van jouw bedrijf

Elk jaar beginnen weer duizenden ondernemers enthousiast met hun bedrijf. Zonder plan, zonder strategie, zonder doel en dat maakt dat er ook elk jaar weer zoveel ondernemers stoppen.
Laat dit niet jouw verhaal zijn.

5 geheimen

Wat leer je in dit e-book (of andere titel natuurlijk)

Hieronder komen opsommings tekens;

Opsomming 1

 Opsomming 2

Opsomming 3

Opsomming 4

Opsomming 5

Anderen over het E-book

(uiteraard andere reviews)

Toen ik na 25 jaar besloot mijn vaste baan bij Tata Steel op te zeggen, heb ik de hulp van Sandra ingeroepen bij het neerzetten van mijn consultancy bedrijf. Het was een intensief en persoonlijk traject. Sandra stemt haar coaching echt af op jou als persoon. Dit heeft geleid tot een heel mooi proces met als resultaat een bedrijf dat staat met een geweldige website, een duidelijk beeld over mijn ideale klant, wat mijn missie en visie is, waar mijn hart ligt en wat ik te bieden heb ten opzichte van anderen. Sandra denkt met je mee, houd je op koers, daagt je uit om verder te kijken, is flexibel en efficiënt en ook belangrijk, het is een prettige persoon om mee samen te werken.
Luisa Rubio Sanchez
Luisa Rubio Sanchez Rubio Consulting
Als je als ondernemer hulp nodig hebt met vraagstukken over je bedrijf dan is Sandra een ontzettende fijne business coach. Sandra heeft mij heel erg geholpen om me te blijven focussen op het grotere plaatje waardoor je heel duidelijk gefocust stappen zet op een fijn tempo. Ik wil namelijk zelf soms te snel en Sandra kan dan heel goed op de rem te trappen. Ik kan iedereen Sandra aanraden wanneer je met je bedrijf ergens tegen aanloopt en een coach nodig hebt!
Mariëlle Beentjes, Key2Change
Mariëlle Beentjes, Key2Change

“Ik was al te lang bezig met ideeën rondom het opstarten van mijn eigen bedrijf en kon dit zelf maar niet concreet maken. Tot ik geattendeerd werd op het aanbod van Sandra. Zij bood precies wat ik zocht, het traject ’Van baan naar bedrijf’. 

Na eerst duidelijk mijn doelen te hebben geformuleerd, zijn we direct aan de slag gegaan.
Ze heeft mij flink aan het werk en aan bovenal aan het denken gezet. Tijdens onze reguliere sessies heeft ze mij enorm veel handvatten gegeven en op veel gebieden geïnspireerd. Wanneer mijn focus afdwaalde heeft ze me weer op het juiste spoor gezet. Dit alles met als eindresultaat dat mijn websitebureau nu up & running is en ik mijn baan na 20 jaar kan opzeggen.

Mariska Roozen, Mikka websites

Download Vijf geheimen voor het succesvol starten van jouw bedrijf

Hieronder komen opsomming tekens;

Opsomming 1

 Opsomming 2

Opsomming 3

Opsomming 4

Opsomming 5