Mijn verhaal

Het is mijn missie om zo veel mogelijk vrouwen te helpen bij het succesvol starten van hun eigen bedrijf zodat zij financieel onafhankelijk zijn.

Ik gun je een bedrijf waarin jij al jouw talent en passie kwijt kunt en waarmee je voldoende inkomen verdient en vrijheid ervaart. Het ondernemerschap heeft mij zoveel gebracht, dat wens ik jou ook.

Gezin Sandra Niesten

Family first

Na een pijnlijk ontslag in 2014 startte ik mijn eigen bedrijf. Inmiddels heb ik meer dan honderd vrouwen geholpen om voor zichzelf te kiezen en hun eigen bedrijf te starten. Ook jij kunt succesvol ondernemen: het gaat niet om kunnen, het gaat om doen.

Het is mijn missie om vrouwen te helpen bij het succesvol starten van hun bedrijf en hen te helpen financieel onafhankelijk te worden. Ik help je een bedrijf op te bouwen waar jij al jouw talent en passie in kwijt kunt en waarmee je voldoende inkomen verdient en vrijheid ervaart. Het ondernemerschap heeft mij zoveel gebracht, dat gun ik jou ook.

Het leiden van mijn bedrijf heb ik altijd gecombineerd met de zorg voor mijn drie geweldige kinderen: Jordi (1999), Mayte (2002) en Senna (2007). Senna Bellod is een bekende influencer en ook hieromheen is een heus familiebedrijf ontstaan.

Carlos, de vader van mijn kinderen, stapte in 2009 uit het leven. Een ongelofelijk heftige gebeurtenis en ondanks het verdriet, de onmacht en het gemis heeft het me ook gemaakt tot wie ik ben. Deze ervaring heeft ons als gezin gebracht waar we nu zijn. Bij ons thuis is het bedrijvig, druk, en vaak een ongelofelijke bende. Maar er is ook verbinding, passie, gieren van het lachen en sinds kort een eigen huis in Spanje. Wat ik mijn kinderen mee wil geven is dat je altijd een keuze hebt en zelf je levensgeluk bepaalt.

Burn-out en ontslag

Ik kreeg tien jaar terug, na het overlijden van Carlos, een dikke burn-out. Nadat ik weer was opgekrabbeld en gestart met een nieuwe baan, werd ik ontslagen in mijn proeftijd. Dat waren pittige uitdagingen. Of liever gezegd: het was volkomen kut. Maar ik zag ook kansen. Ik had de gelegenheid om mezelf opnieuw uit te vinden. Wat wil ik? Waar krijg ik energie van? Wat heb ik te doen hier op aarde?

Ik daag je uit om jezelf deze vragen te stellen. Kijk eens in de spiegel: wat doe ik met mijn leven? Welke keuzes maak ik? Wanneer is het mijn moment? Is dat nu?

Anderen over Sandra

Toen ik na 25 jaar besloot mijn vaste baan bij Tata Steel op te zeggen, heb ik de hulp van Sandra ingeroepen bij het neerzetten van mijn consultancy bedrijf. Het was een intensief en persoonlijk traject. Sandra stemt haar coaching echt af op jou als persoon. Dit heeft geleid tot een heel mooi proces met als resultaat een bedrijf dat staat met een geweldige website, een duidelijk beeld over mijn ideale klant, wat mijn missie en visie is, waar mijn hart ligt en wat ik te bieden heb ten opzichte van anderen. Sandra denkt met je mee, houd je op koers, daagt je uit om verder te kijken, is flexibel en efficiënt en ook belangrijk, het is een prettige persoon om mee samen te werken.
Luisa Rubio Sanchez
Luisa Rubio Sanchez Rubio Consulting
Als je als ondernemer hulp nodig hebt met vraagstukken over je bedrijf dan is Sandra een ontzettende fijne business coach. Sandra heeft mij heel erg geholpen om me te blijven focussen op het grotere plaatje waardoor je heel duidelijk gefocust stappen zet op een fijn tempo. Ik wil namelijk zelf soms te snel en Sandra kan dan heel goed op de rem te trappen. Ik kan iedereen Sandra aanraden wanneer je met je bedrijf ergens tegen aanloopt en een coach nodig hebt!
Mariëlle Beentjes, Key2Change
Mariëlle Beentjes, Key2Change

“Ik was al te lang bezig met ideeën rondom het opstarten van mijn eigen bedrijf en kon dit zelf maar niet concreet maken. Tot ik geattendeerd werd op het aanbod van Sandra. Zij bood precies wat ik zocht, het traject ’Van baan naar bedrijf’. 

Na eerst duidelijk mijn doelen te hebben geformuleerd, zijn we direct aan de slag gegaan.
Ze heeft mij flink aan het werk en aan bovenal aan het denken gezet. Tijdens onze reguliere sessies heeft ze mij enorm veel handvatten gegeven en op veel gebieden geïnspireerd. Wanneer mijn focus afdwaalde heeft ze me weer op het juiste spoor gezet. Dit alles met als eindresultaat dat mijn websitebureau nu up & running is.

Mariska Roozen, Mikka websites