Klaar met die corporate baan en toe aan je eigen company?

Krijg jij al langer geen energie meer uit je baan bij die corporate of grote (overheids) organisatie? Loop je tegen een  muur aan op je werk en zet je maar de helft van je talent in?  Ga voor voldoening, resultaat en impact.


Het antwoord: mijn traject Van Baan naar Bedrijf. 


Wat gaat dit programma jou brengen?

Een bedrijf dat staat als een huis

Met een bewezen stappenplan zet jij stap voor stap jouw bedrijf neer. Een bedrijf dat voelt als een jas met een onderscheidend businessconcept, een mooi aanbod voor je klant, uitgewerkt financieel en marketingplan en je website in de steigers. 

Je eerste klant

Je haalt nog tijdens het programma jouw eerste klant(en) binnen. Zo doorloop je het hele proces en ben je ook echt in bedrijf. Je weet hoe het moet en hoe je dit voor elkaar krijgt. Bovendien verdien jij zo heel snel jouw investering terug. 

Persoonlijke groei en zelfvertrouwen

Je transformeert in dit traject van werknemer naar ondernemer. Met mijn persoonlijke begeleiding en coaching help ik je op momenten dat je het lastig hebt. Je hoeft het niet alleen te doen. Gaandeweg het traject groeit jouw zelfvertrouwen en je vaardigheid in het ondernemerschap. Daar word je zo blij van!

In de afgelopen jaren heb ik meer dan 100 ondernemers succesvol begeleid.

Waarom kiezen voor het traject Van Baan naar Bedrijf?

Geen alles in 1 online programma met de zoek het zelf maar uit methodiek.

Ik zit zes maanden in je broekzak. Als er wat is bel, app of mail je me.

Je maakt in korte tijd reuzenstappen door de combi van 1-op-1 coaching én een persoonlijk programma 

Je haalt tijdens het traject gegarandeerd je eerste klant(en) binnen. Lukt dat niet (nog nooit gebeurd) dan gaat het traject kosteloos door tot die klant er is. 

Er zijn geen losse eindjes. Je aanbod staat, je administratie en belasting heb je ingeregeld, alle input voor jouw website is er, je weet exact wie je klant is en hoe je die binnen haalt. 

In de afgelopen jaren heb ik meer dan 100 ondernemers succesvol begeleid. Ben jij de volgende?

 Hoe werkt het?

We starten met een kick-off waarin we jouw doelen bepalen. Je krijgt een entrepeneurscan met jouw persoonlijke ondernemers blauwdruk. In dit traject van 6 maanden spreken we elkaar 2 wekelijks live of via Zoom. Je krijgt tegelijk een persoonlijk programma bestaande uit videolessen en opdrachten zodat je ook tussen de sessies verder werkt aan je bedrijf.  Vragen of hobbels, ik zit in je broekzak. Je kunt me altijd mailen, bellen of appen. 


Je hoeft het niet alleen te doen! 


Na dit programma heb je:

Een daverend businessidee uitgewerkt in een praktisch plan

Duidelijk wie je ideale klant is en een knallend aanbod

Een bedrijf dat staat als een huis en past als een jas

Jouw eerste klant(en) binnen. Gegarandeerd. 


Anderen over Sandra

Toen ik na 25 jaar besloot mijn vaste baan bij Tata Steel op te zeggen, heb ik de hulp van Sandra ingeroepen bij het neerzetten van mijn consultancy bedrijf. Het was een intensief en persoonlijk traject. Sandra stemt haar coaching echt af op jou als persoon. Dit heeft geleid tot een heel mooi proces met als resultaat een bedrijf dat staat met een geweldige website, een duidelijk beeld over mijn ideale klant, wat mijn missie en visie is, waar mijn hart ligt en wat ik te bieden heb ten opzichte van anderen. Sandra denkt met je mee, houd je op koers, daagt je uit om verder te kijken, is flexibel en efficiënt en ook belangrijk, het is een prettige persoon om mee samen te werken.
Luisa Rubio Sanchez
Luisa Rubio Sanchez, Rubio Consulting
Als je als ondernemer hulp nodig hebt met vraagstukken over je bedrijf dan is Sandra een ontzettende fijne business coach. Sandra heeft mij heel erg geholpen om me te blijven focussen op het grotere plaatje waardoor je heel duidelijk gefocust stappen zet op een fijn tempo. Ik wil namelijk zelf soms te snel en Sandra kan dan heel goed op de rem te trappen. Ik kan iedereen Sandra aanraden wanneer je met je bedrijf ergens tegen aanloopt en een coach nodig hebt!
Mariëlle Beentjes, Key2Change
Mariëlle Beentjes, Key 2 Change 

“Ik was al lang bezig met ideeën rondom het opstarten van mijn eigen bedrijf en kon dit zelf maar niet concreet maken. Tot ik geattendeerd werd op het aanbod van Sandra.

Na eerst duidelijk mijn doelen te hebben geformuleerd, zijn we direct aan de slag gegaan.
Ze heeft mij flink aan het werk en aan bovenal aan het denken gezet. Tijdens onze 1-op-1 sessies heeft ze mij enorm veel handvatten gegeven en op veel gebieden geïnspireerd. Wanneer mijn focus afdwaalde heeft ze me weer op het juiste spoor gezet. Dit alles met als eindresultaat dat mijn websitebureau nu up & running is.

Mariska Roozen, Mikka websites